Nieuw: geniet van onze heerlijke Strawberry Daiquiri dit weekend

Verse cocktails thuis bezorgd

Dit weekend wordt het 20 graden!

Omdat wij momenteel geen cocktails meer kunnen maken op evenementen en wij u toch willen verwennen met een heerlijk drankje, komen we nu naar u toe! Heeft u een cocktail verdiend? Gunt u iemand een bijzonder cadeau of wilt u extra genieten van de zon in uw tuin? Dan staan wij voor u klaar!

Altijd vers
We maken onze cocktails altijd  met vers fruit en drank van hoge kwaliteit, precies zoals u van ons gewend bent.

2, 5 of 8 glazen
Het verschil is dat we niet per glas leveren. Daarom heeft u de keuze tussen een fles van 0,5 liter (2 ruime glazen) 1 liter (4 tot 5 glazen) of 1,5 liter (7 tot 8 glazen). Bij uw bestelde cocktail krijgt u een zak ijs, garnering en rietjes meegeleverd. Het enige wat u hoeft te doen, is ijs in een glas te doen en de cocktail in het glas te schenken. Zo kunt u genieten van een heerlijk verse en koude cocktail.

Cadeau
Wilt u iemand verassen met een heerlijke cocktail en een persoonlijk bericht meegeven? Dat kan! Schrijf uw (korte) bericht bij de opmerkingen, en wij zullen zorgen dat uw bericht op een handgeschreven kaartje bij de cocktail geleverd wordt.

Levering
Onze bartender levert, in kenmerkende schort en strikje, de cocktails bij u af. Dit doet hij ”coronaproof” door aan te bellen en vervolgens achteruit te stappen.

Tevreden klanten
Inmiddels hebben we tientallen bestellingen mogen afleveren en eigenlijk iedereen reageert erg positief. Ook hebben diverse media aandacht besteed aan ons verhaal. Erg fijn om te zien dat ons werk gewaardeerd wordt!

Betaling
Betalen kan bij levering. Dit kan zowel cash, via pin of door het bedrag over te maken naar onze rekening via uw betaal-app. Bestelt u voor iemand anders? Noem dat dan in de opmerkingen. We sturen u dan een betaalverzoek.

Cocktails en prijzen
U kunt kiezen uit de volgende cocktails:

  • Mojito
  • Gin & Tonic
  • Dark ‘N Stormy
  • Sex on the beach

Alle cocktails van 0,5 liter (2 ruime glazen) kosten €14,99
Alle cocktails van 1 liter (5 glazen) kosten €24,95
Alle cocktails van 1,5 liter (7,5 glazen) kosten €34,95

Alle prijzen zijn inclusief bezorgkosten, ijs, rietje en garnering.

Bestel uw cocktails!

    Ik bestel voor iemand anders (betaling vooraf)Ik reken af bij bezorgen

    We bezorgen in principe in de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam-Oost, Noord en Centrum. Voor grotere bestellingen maken we een uitzondering.